Salată de sfeclă cu crutoane de pâine de porumb și șuncă de țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă cu crutoane de pâine de porumb și șuncă de țară. Această rețetă face 6 porții cu 672 calorii, 15g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de coajă din lămâie, suc de lămâie, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată de sfeclă cu crutoane de pâine de porumb și șuncă de țară, Salată De Roșii Și Castraveți Cu Crutoane De Pâine De Porumb, și Salată De Sfeclă Prăjită Cu Crutoane De Brânză De Capră Prăjită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă primele 6ingrediente în sticlă de coacere de 13x9x2 inci.
3
Adăugați sfeclă și aruncați pentru a acoperi. Acoperițicu folie și prăjiți până când sfecla este fragedă,aproximativ 45 de minute. Rece; coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1
Puneți tigaia din fontă cu diametrul de 9 sau 10 inci în cuptor; preîncălzitla 400 cca F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți primele 5 ingrediente încastron mediu. Topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți untul topit, zeama și oul într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ingrediente umedela ingredientele uscate; bateți aluatul pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se pun 2 linguri de unt în fierbinteîngheț; vârtej pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Adăugați aluat.
7
Coaceți până când blatul este auriu și testerul introdus în centru iese curat, 18 până la 20 de minute. Tigaie rece. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
Adăugați suficientapă într-o cratiță mică pentru a măsura 11/2 inch; se aduce la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați coaja de portocală.Blanch 1 minut; scurgere. Repetați procedura de blanching cu coaja de lămâie; rezervați coaja de lămâie pentru servire. Întoarceți coaja de portocală în aceeași tigaie și adăugați suc de portocale, suc de grapefruit și sirop de sorg. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbepână se reduce la 1/3 cană generoasă, aproximativ 20 de minute.
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Sorg
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Bateți sucul de lămâie și muștarulîn castron mediu; bateți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Whiskin reducere de portocale-grapefruit. Condimenteazăvinaigrette cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Reducere
3 Bețișoare De Covrig
5
Lăsați la temperatura camerei.
1
Preîncălziți broilerul. Linie micăfoaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați
2
Așezați felii de ceapăcu inele intacte pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Perie cuulei; se presara cu sare grunjoasa. Ceapa se fierbepână se rumenesc, urmărind îndeaproape pentru a preveniarderea, aproximativ 10 minute. Întoarceți și fierbețipână se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
4
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 1/2 inch. Spray rimmedfoaie de copt cu spray antiaderent.
6
Spreadpâine de porumb în strat uniform pe foaia pregătită.Prăjiți până se rumenesc în jurul marginilor,întorcându-se ocazional, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de bucăți de hârtie de copt cu ramă de linie cu hârtie de pergament. Aranjați șunca într-un singur stratfoaie de copt pregătită. Se acoperă cu o altă foaie de hârtie pergament, apoi cu o altă foaie de copt tăiată pentru a apăsa șunca. Prăjitpână când șunca este crocantă, 10 până la 20 de minute,în funcție de grosimea șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Îndepărtați foaia de copt și hârtia pergament.Mișto. Rupeți șunca în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
9
Bateți 4 lingurițe de pătrunjel tocatîn vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se amestecă în lămâie rezervatăcoaja. Sfecla sfert. Aruncați cu o parte dinvinaigrette (dacă utilizați culori asortate, aruncați boluri inseparate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se presară cu fleur de seland piper negru crăpat. Ceapă separatăinele. Împărțiți inelele între plăci într-un singurstrat. Aranjați sfecla în și în jurul ceapeiinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
Sifonada De Frunze De Kale
12
Presărați brânză de capră peste. Scatterham și crutoane peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Crutoane
13
Presărați fleur desel și 1 lingură de pătrunjel tocat peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
14
Stropiți cu o parte din vinaigretteși oțet balsamic îmbătrânit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic îmbătrânit
15
* Un sirop făcut din sucul gătit de trestie de zahăr; disponibil la magazinele de produse alimentare specializate și la muddypondsorghum.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
16
** Un tip de sare de mare; disponibil la somesupermarket-uri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.