Salată De Sfeclă Cu Chincvre Și Nuci
Salata de sfeclă cu Chincruvre și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Această rețetă servește 123. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baghetă, brânză de capră, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 22 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sfeclă Prăjită, Chevre, Salată De Alune Cu Portocale De Sânge, Salată de sfeclă prăjită cu nuci confiate, și Salată De Sfeclă Prăjită Cu Fetan Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 204°.In un castron, aruncați sfecla cu suficient ulei pentru a acoperi uniform și condimentați cu sare și piper. Înfășurați sfecla individual în folie de aluminiu și așezați-o pe o foaie de copt.
Coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu un cuțit, 1 1/2 până la 2 ore.
Scoateți din cuptor. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le și tăiați-le transversal în 1/4 inch slices.In un castron mic, amestecati împreună oțet, sare și piper până la omogenizare. Bateți încet în 1 cană de măsline oil.In un castron, combinați sfecla cu 1/4 cană de vinetă, condimentați cu sare și piper și dați-le la frigider până când sunt gata de utilizare.
Așezați feliile de baghetă într-un singur strat pe 1 sau 2 foi de copt.
Ungeți ușor pâinea cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Coaceți până devin aurii, 7 până la 10 minute.
Transferați foile de copt într-o grătar și lăsați crostini să se răcească în cameră temperature.In un castron mare, aruncați verdeața amestecată cu sare, piper și suficientă vinetă pentru a acoperi ușor. Împărțiți verdeața între 8 farfurii de salată răcite.
Presărați nucile și sfecla uniform peste salate și stropiți cu vinetă suplimentară, după dorință. Zdrobiți brânza de capră peste salate, împărțiți crostini printre farfurii și serviți imediat.