Salată de sfeclă cu brânză de capră

Salată de sfeclă cu brânză de capră
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, salata de sfeclă cu brânză de capră ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 2,51 USD pe porție. Această garnitură are 252 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. Mergeți la magazin și ridicați verdeață pentru copii, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră, Salată de sfeclă cu brânză de capră, și Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Spălați și uscați sfecla și tăiați capetele. Luați o foaie mare de folie de aluminiu, 12 pe 18, și dublați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Puneți sfecla la mijloc, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aduceți părțile laterale ale foliei în jurul sfeclei pentru a face o pungă. Se introduce la cuptorul încins și se coace până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați ușor pielea și tăiați-o în bucăți de julienne, de aproximativ 2 inci lungime și 1/2 inci grosime. Se răcește până este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Prăjiți ușor nucile de pin într-o tigaie mică la foc mediu-mare timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se scoate pe o farfurie sau castron mic și se răcește. Feliați brânza de capră în runde de 1/2 inch și apăsați nucile de pin pe ambele părți. Chill până la serviciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Când sunteți gata de servire, aruncați ușor verdeața și spanacul împreună într-un castron mare și îmbrăcați marginea bolului de servire cu 1/4 cană din pansamentul de tarhon. Aruncați verdeața și apoi acoperiți cu sfecla și rundele de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Stropiți cu pansament suplimentar și serviți imediat.
10
Într-un castron mic sau borcan de sticlă, combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Bateți până se amestecă bine, apoi stropiți încet în uleiul de măsline. Această rețetă funcționează foarte bine cu un blender cu băț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista