Salată de scoici și spanac cu pansament cald
Salata de scoici și spanac cu pansament cald ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de spanac pentru bebeluși, ardei gras, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de scoici și spanac cu pansament cald, Salată De Scoici Și Spanac Cu Sos De Chili De Vanilie, și Salată De Spanac Cu Pansament Cald Cu Slănină.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie. Se sotează șalotul și usturoiul în picături fierbinți până se înmoaie.
Îndepărtați șalotul și usturoiul.
Scurgeți uleiul din tigaie, rezervând 1 linguriță.
Încălziți 1 linguriță ulei rezervat la foc mediu-mare. Gatiti scoici in loturi de 3 pana la 4 minute.
Scoateți scoicile din tigaie; deoparte.
Adăugați ardeiul gras roșu și următoarele 7 ingrediente. Se amestecă, slăbirea biți maro din partea de jos a tigaie. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Adăugați slănină și scoici; gătiți până se încălzește.
Așezați spanacul într-un bol mare de salată și aruncați cu scoici și pansament cald.
Notă de vin: "Domdechant Werner Riesling ($2
din Germania sau Chateau d ' Orschwihr Riesling Rangen ($3
din (Alsacia) Franța sunt ponturi. Aceste vinuri se descurcă minunat cu slănină și fructe de mare-mai des preparate împreună decât s-ar putea crede. Vinul va aduce un echilibru al corpului în farfurie."--Franklin Ferguson, director de vinuri și manager de bar, Citrine restaurant, Los Angeles, CA.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.