Salata de scoici și spanac cu pansament cald ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de spanac pentru bebeluși, ardei gras, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de scoici și spanac cu pansament cald, Salată De Scoici Și Spanac Cu Sos De Chili De Vanilie, și Salată De Spanac Cu Pansament Cald Cu Slănină.
Instrucțiuni
1
Gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie. Se sotează șalotul și usturoiul în picături fierbinți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Îndepărtați șalotul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Scurgeți uleiul din tigaie, rezervând 1 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți 1 linguriță ulei rezervat la foc mediu-mare. Gatiti scoici in loturi de 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Scoateți scoicile din tigaie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ardeiul gras roșu și următoarele 7 ingrediente. Se amestecă, slăbirea biți maro din partea de jos a tigaie. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați slănină și scoici; gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
8
Așezați spanacul într-un bol mare de salată și aruncați cu scoici și pansament cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Serviți imediat.
10
Notă de vin: "Domdechant Werner Riesling ($2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Riesling
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
din Germania sau Chateau d ' Orschwihr Riesling Rangen ($3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Riesling
12
din (Alsacia) Franța sunt ponturi. Aceste vinuri se descurcă minunat cu slănină și fructe de mare-mai des preparate împreună decât s-ar putea crede. Vinul va aduce un echilibru al corpului în farfurie."--Franklin Ferguson, director de vinuri și manager de bar, Citrine restaurant, Los Angeles, CA.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.