Salată de scoici și cartofi la grătar

Salată de scoici și cartofi la grătar
Salata de scoici și cartofi la grătar necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această garnitură are 351 de calorii, 22 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Pentru 3,51 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, 30 de ani întregi și pescatariană. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați scoici, cartofi, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: crustacee și legume la cartoccio la grătar, salată de crustacee și spanac și bacon și salată de cartofi la grătar cu vinaigretă de ceai la grătar.

Instrucțiuni

1
Pentru a face ulei de ceai verde: Toacă suficientă ceai verde (inclusiv verdeață) cât să măsoare aproximativ 1 1/4 de cană și într-un blender piure cu ulei și sare și piper după gust până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)
10 Tomate Medii (aproximativ10 Tomate Medii (aproximativ
VerziiVerzii
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Turnați piureul printr-o sită fină într-un castron, apăsând puternic pe solide. Aruncați solidele. Uleiul de ceapă poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți uleiul la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță mare acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch și fierbeți până când se înmoaie, aproximativ 7 minute. Într-o strecurătoare scurgeți cartofii și clătiți sub apă rece pentru a opri gătirea. Uscați cartofii. Cartofii pot fi pregătiți până în acest moment cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Tăiați cartofii pe lungime. Într-un castron, aruncați cartofii cu 1 lingură de ulei de măsline și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Curățați și devine creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Îndepărtați mușchiul dur de pe partea laterală a fiecărei scoici, dacă este necesar. Se usucă crustaceele și se amestecă într-un castron cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust. Pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrustaceeCrustacee
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Prăjiți cartofii, tăiați în jos, pe un gratar uns cu ulei, așezat la 5 până la 6 inci peste cărbuni aprinși, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când se carbonizează ușor. Prăjiți creveții și scoici 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierți și aurii. (Ca alternativă, căleți cartofii și crustaceele într-o tigaie antiaderentă ușor unsă cu ulei, în loturi, la foc moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Se pune salsa pe centrul a 6 farfurii si se pune mesclun deasupra. Aranjați crustaceele și cartofii în jurul salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
MesclunMesclun
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Stropiți crustaceele și cartofii cu puțin ulei de ceață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Tocați mărunt eșalota și tocați usturoiul. Într-un castron se amestecă şalota şi usturoiul cu coriandru. Aruncați cojile de la tomatillos și clătiți tomatillos sub apă caldă pentru a elimina lipiciune. Tăiați tomatele și adăugați-le la amestecul de eșalotă, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Curățați avocado de coajă și sâmbure și tăiați-l în bucăți de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
11
Adăugați avocado în amestecul de tomatillo, amestecând ușor până când se combină. Asezonați cu suc de lămâie, sare și piper, după gust. Salsa poate fi făcută cu 4 ore înainte și răcită, suprafața sa acoperită cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista