Salată de scoici și cartofi la grătar

Salată de scoici și cartofi la grătar
Salata de scoici și cartofi la grătar necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această garnitură are 351 de calorii, 22 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Pentru 3,51 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, 30 de ani întregi și pescatariană. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați scoici, cartofi, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: crustacee și legume la cartoccio la grătar, salată de crustacee și spanac și bacon și salată de cartofi la grătar cu vinaigretă de ceai la grătar.

Instrucțiuni

1
Pentru a face ulei de ceai verde: Toacă suficientă ceai verde (inclusiv verdeață) cât să măsoare aproximativ 1 1/4 de cană și într-un blender piure cu ulei și sare și piper după gust până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)
10 Tomate Medii (aproximativ10 Tomate Medii (aproximativ
VerziiVerzii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Turnați piureul printr-o sită fină într-un castron, apăsând puternic pe solide. Aruncați solidele. Uleiul de ceapă poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți uleiul la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o cratiță mare acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch și fierbeți până când se înmoaie, aproximativ 7 minute. Într-o strecurătoare scurgeți cartofii și clătiți sub apă rece pentru a opri gătirea. Uscați cartofii. Cartofii pot fi pregătiți până în acest moment cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Tăiați cartofii pe lungime. Într-un castron, aruncați cartofii cu 1 lingură de ulei de măsline și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Curățați și devine creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Îndepărtați mușchiul dur de pe partea laterală a fiecărei scoici, dacă este necesar. Se usucă crustaceele și se amestecă într-un castron cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust. Pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
CrustaceeCrustacee
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Prăjiți cartofii, tăiați în jos, pe un gratar uns cu ulei, așezat la 5 până la 6 inci peste cărbuni aprinși, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când se carbonizează ușor. Prăjiți creveții și scoici 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierți și aurii. (Ca alternativă, căleți cartofii și crustaceele într-o tigaie antiaderentă ușor unsă cu ulei, în loturi, la foc moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se pune salsa pe centrul a 6 farfurii si se pune mesclun deasupra. Aranjați crustaceele și cartofii în jurul salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
MesclunMesclun
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Stropiți crustaceele și cartofii cu puțin ulei de ceață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Subţire-Subţire-
9
Tocați mărunt eșalota și tocați usturoiul. Într-un castron se amestecă şalota şi usturoiul cu coriandru. Aruncați cojile de la tomatillos și clătiți tomatillos sub apă caldă pentru a elimina lipiciune. Tăiați tomatele și adăugați-le la amestecul de eșalotă, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Curățați avocado de coajă și sâmbure și tăiați-l în bucăți de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
11
Adăugați avocado în amestecul de tomatillo, amestecând ușor până când se combină. Asezonați cu suc de lămâie, sare și piper, după gust. Salsa poate fi făcută cu 4 ore înainte și răcită, suprafața sa acoperită cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista