Salată De Sardine, Avocado Și Ridichi Cu Creson De Munte
Salata de Sardine, Avocado și ridichi cu Creson De Munte este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 572 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați avocado, creson de apă, sare kosher și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Sfeclă Și Creson De Munte, Salată de sardină Cilantro - lime în jumătăți de Avocado Rețete de la, și Înveliș de curcan, Avocado și Creson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți cu grijă sardinele cu o furculiță din cutie. Ideea este să le păstrăm întregi.
Puneți apoi într-un recipient plat superficial și stoarceți sucul o jumătate de lămâie peste ele.
Presărați-le cu jumătate de pătrunjel și 1 linguriță de arpagic. Condimentează-le cu un vârf de piper și sare.
Lasă-i să stea 15 minute.
În timp ce stau așezați atractiv avocado în boluri. Acum puneți 4 până la 6 sardine în fiecare castron și apoi împrăștiați ridichile deasupra. Puneți în ciorchini mici de creson.
Se ornează cu arpagic și pătrunjel rămas. Îmbrăcați-vă cu o stoarcere de suc de lămâie și mai mult ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se servește.