Salată De Rucola Și Ridiche Cu Burtă Caldă De Porc Fiartă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de Rucolan și ridiche cu burtă caldă de porc înăbușită. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 180. Această rețetă de la alb pe orez cuplu are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, ridichi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burtă de porc prăjită cu cartofi calzi și o salată de ridiche de țelină, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), și Burtă De Porc Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați burta de porc în cuburi de 3/4". Puneți burta de porc în cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 10 minute.Se strecoară și se clătește burta de porc. Clătiți tigaia, puneți carnea de porc înapoi în tigaie cu ghimbir, usturoi, 4 C apă, sake, marsala dulce și condimente maggi.Se aduce la foc mic, se reduce focul la minim, apoi se fierbe timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Adăugați zahăr de palmier și fierbeți încă 30 de minute (amestecând ocazional.) Testați burta de porc gătită pentru a vedea dacă are o textură suficient de moale. Fierbeți mai mult dacă este necesar.
Serviți pe un pat de rucola pentru copii cu ridichi feliate. Rochie cu sucuri de la braise.