Salată de rucola și piersici cu vinetă cremoasă de arpagic

Salata de rucola și piersici cu vinaigretă cremoasă de arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 158 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, piersici, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Salată De Rucola Și Piersici Cu Vinetă Cremoasă De Arpagic, Salată De Piersici Și Rucola La Grătar Cu Vinetă De Arpagic, și Salată Curată De Porc, Piersică Și Rucola Cu Vinetă De Piersici.
Instrucțiuni
Spălați piersicile, frecați pentru a îndepărta fuzz.
Tăiați în jumătate; îndepărtați gropile. Felii subțiri de piersici.
Așezați feliile de piersici într-un castron mare.
Adăugați 1/2 lingură suc de lămâie; aruncați.
Bateti 1 1/2 linguri suc de lămâie și ulei de măsline într-un castron mic.
Bateți în smântână, apoi arpagic. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați rucola în castron cu piersici.
Adăugați pansament și aruncați. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți, și serviți.