Salată de rucola, roșii prăjite și brânză de capră
Salata de rucola, roșii prăjite și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 61 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă subțire, piper, pansament balsamic de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată cremoasă de paste de rucola cu brânză de capră și roșii, Salată De Sfeclă Prăjită Cu Brânză De Capră Și Rucola, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu fistic și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați roșiile și 2 linguri de pansament balsamic de arțar; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați roșiile, tăiate cu părțile în sus, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Tomate
Jeleu
Sirop De Arțar
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când roșiile se înmoaie. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați roșiile, rucola și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copilul Rucola
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Stropiți cu restul de 2 linguri de pansament balsamic de arțar; aruncați ușor pentru a acoperi.