Salată de rucola, roșii prăjite și brânză de capră
Salata de rucola, roșii prăjite și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 61 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă subțire, piper, pansament balsamic de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată cremoasă de paste de rucola cu brânză de capră și roșii, Salată De Sfeclă Prăjită Cu Brânză De Capră Și Rucola, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu fistic și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați roșiile și 2 linguri de pansament balsamic de arțar; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați roșiile, tăiate cu părțile în sus, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când roșiile se înmoaie. Se răcește complet.
Combinați roșiile, rucola și ceapa într-un castron mare.
Stropiți cu restul de 2 linguri de pansament balsamic de arțar; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară uniform cu brânză și piper.