Salată de rucola, porumb proaspăt și roșii
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de rucola, porumb proaspăt și roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de mâncare și vin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Salată Proaspătă De Porumb Și Rucola, Salată de rucola, porumb și roșii, și Salată De Porumb, Rucola Și Roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați oțetul de șampanie cu șalotele tocate și condimentați amestecul cu sare și piper.
Lăsați șalotele să stea în oțet timp de 10 minute. Între timp, folosind un cuțit ascuțit și subțire și lucrând peste un alt bol, tăiați sâmburii din spicele de porumb alb.
Bateți uleiul de măsline în oțetul de șampanie și șalotele până se omogenizează.
Adăugați rucola și aruncați cu pansamentul.
Adăugați roșiile cherry și boabele de porumb și aruncați ușor.
Transferați salata într-un platou mare, împrăștiați nasturtiile deasupra și serviți.