Salată de rucola, fenicul și parmezan

Salată de rucola, fenicul și parmezan
Salata de rucola, fenicul și parmezan este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 132 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ceapa, bulbul de fenicul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Milanez de porc cu salată de rucola, fenicul și parmezan, Salată de fenicul-rucola, și Salată De Rucola-Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele, tulpinile și stratul exterior dur din fenicul. Înjumătățiți becul pe lungime și tăiați-l în felii subțiri de hârtie cu o mandolină sau alt feliator manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2
Bateți împreună bulionul, sucul de lămâie, uleiul, zahărul și sarea și piperul după gust într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați fenicul, rucola și ceapa, apoi aruncați împreună. Radeți subțire suficient parmezan cu un cojitor de legume pentru a măsura 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ParmezanParmezan
RucolaRucola
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Serviți salata presărată cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
5
Fiecare servind aproximativ 79 de calorii și 4 grame de grăsime.
6
Auto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista