Salată de rucola, fenicul și parmezan
Salata de rucola, fenicul și parmezan este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 57 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Salată de rucola, fenicul și parmezan, Carne de porc milaneză cu salată de rucola, fenicul și parmezan, și Salată De Rucola-Fenicul.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Combinați feniculul și ceapa într-un castron mare; stropiți cu pansament, aruncând ușor pentru a acoperi.
Aranjați 1 cană rucola pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Topiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 cană amestec de fenicul și 1 lingură de brânză.