Salată de rucola, fenicul și caise

Salată de rucola, fenicul și caise
Salata de rucola, fenicul și caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 99 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de rucola, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Rucola, Fenicul Și Caise, Salată de fenicul-rucola, și Salată De Rucola-Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul și șalota într-un castron mediu.Treceți treptat în ulei. Se condimentează pansamentul lagust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați rucola, fenicul feliat șicaise într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateti tocatfrunze de fenicul în pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Stropiți dressingover salată și aruncați pentru a acoperi uniform. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Transferați salataîn castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați fisticulpeste și servește.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista