Salată De Rucola-Fenicul
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata de rucola-fenicul ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 115 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de canolan, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fenicul-rucola, Salată De Rucola, Fenicul Și Caise, și Salată de rucola, Satsuma și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de salată, amestecați împreună șalota tocată, sucul de lămâie și muștarul. Adăugați treptat uleiul, amestecând constant, până când vinaigreta este emulsionată și cu aspect cremos.
Adăugați rucola și feniculul feliat în vasul de salată, condimentați salata cu sare și piper negru și aruncați bine.