Salată de rucola cu nectarine albe și sos de chutney de Mango

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de rucola cu nectarine albe și sos de chutney de Mango. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 146 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, alune, chutney ușor de mango, cum ar fi major grey, și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Salată de primăvară de rucola de sparanghel alb cu pansament balsamic alb de lămâie Meyer, chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango, și Nectarine fripte cu caju, slănină, rucola și cremă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ușor rucola și nectarinele într-un bol mare de salată.
Uleiul de vârtej, sucul de lămâie, chutney și sarea într-un robot de bucătărie sau blender până aproape se omogenizează și se toarnă peste salată. Împrăștiați ceapa și alunele peste verdeață, aruncați și serviți imediat.