Salată de rucola cu măsline, Feta și mărar

Salată de rucola cu măsline, Feta și mărar
Salata de rucola cu măsline, Fetan și mărar este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză feta grecească, mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rucola, Feta Și Frittata De Mărar, Salată Nouă De Cartofi Și Rucola Cu Măsline Negre, și Salată de rucola cu migdale, măsline verzi și mandarine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați ceapa, usturoiul și măslinele cu uleiul și oțetul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră. Se amestecă mărarul și feta, apoi se adaugă rucola și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
3
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista