Salată de rucola cu ciuperci la grătar și brânză de capră
Salata de rucola cu ciuperci la grătar și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 386 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, nuci, vermut și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de caise, rucola și brânză de capră la grătar, Salată de caise, rucola și brânză de capră la grătar, și Sandvișuri Cu Brânză De Capră Și Rucola La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți vermutul cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Tăiați capetele rădăcinii ciupercilor de stridii, lăsându-le atașate în ciorchini mici. Aruncați tulpinile de shiitake și lăsați capacele întregi. Opriți portobellos. Ștergeți cremini.
Adăugați toate ciupercile în marinada de vermut, apoi aruncați și lăsați să stea 20 de minute, amestecându-le ocazional.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți un pui de carne.
Scurgeți ciupercile; rezervați 1 lingură de marinată. Grătiți ciupercile sau fierbeți-le la foc mare până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 15 minute. Feliați gros ciupercile la grătar.
Adăugați oțetul și șalota în vasul mare și amestecați marinada rezervată după gust.
Adăugați rucola și nucile, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Transferați salata de rucola în farfurii, acoperiți cu ciupercile la grătar și brânza de capră mărunțită și serviți.