Salată de rucola cu ciuperci la grătar și brânză de capră

Salată de rucola cu ciuperci la grătar și brânză de capră
Salata de rucola cu ciuperci la grătar și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 386 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, nuci, vermut și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de caise, rucola și brânză de capră la grătar, Salată de caise, rucola și brânză de capră la grătar, și Sandvișuri Cu Brânză De Capră Și Rucola La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți vermutul cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Tăiați capetele rădăcinii ciupercilor de stridii, lăsându-le atașate în ciorchini mici. Aruncați tulpinile de shiitake și lăsați capacele întregi. Opriți portobellos. Ștergeți cremini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați toate ciupercile în marinada de vermut, apoi aruncați și lăsați să stea 20 de minute, amestecându-le ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
VermutVermut
3
Aprindeți un grătar sau preîncălziți un pui de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scurgeți ciupercile; rezervați 1 lingură de marinată. Grătiți ciupercile sau fierbeți-le la foc mare până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 15 minute. Feliați gros ciupercile la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Adăugați oțetul și șalota în vasul mare și amestecați marinada rezervată după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați rucola și nucile, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
7
Transferați salata de rucola în farfurii, acoperiți cu ciupercile la grătar și brânza de capră mărunțită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista