Salată de rucola, alune, curmale și fenicul
Salata de rucola, alune, curmale și fenicul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 169 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați bulbul de fenicul, piperul, uleiul de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Salată de curmale și fenicul, Salată de curmale Fuyu cu rucola și rodie, și Salată de curmale și rucola cu semințe de rodie, mentă și Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați alunele pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 minute, amestecând o dată. Se răcește 2 minute; întoarceți nucile pe un prosop.
Rolați prosopul; frecați pielea. Tăiați nucile; deoparte.
Combinați oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul într-un bol mic, amestecând bine cu un bici.
Combinați fenicul, cașmonul și rucola într-un castron mare.
Stropiți cu amestec de oțet; aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați 1 1/2 căni amestec de fenicul pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Topiți fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță de alune.