Salată de roșii și pepene galben cu scoici și boabe de piper roz
Salata de roșii și pepene galben cu scoici și boabe de piper roz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de pepene galben, ardei iute serrano, boabe de piper roz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ananas Prăjit Cu Boabe De Piper Roz, Crostini cu Ricottan și boabe de piper roz, și Terrine de Campagne cu boabe de piper roz.
Instrucțiuni
1
Feliați pepenii subțiri și așezați-vă pe un platou mare de mică adâncime. Se taie roșiile în cruce și se pune pe platou cu pepeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2
Bateți împreună sucuri de lămâie și lime, ardei iute, zahăr brun, 1 linguriță. sare, 3 linguri. ulei, ghimbir și 3/4 linguriță. boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri. pansament peste pepene galben și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pepene Galben
4
Se lasa la marinat 10 minute.
5
Între timp, încălziți o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mare. Se usucă scoicile și se condimentează cu restul de sare și boabe de piper roz. Când tigaia este fierbinte, turnați restul de 2 linguri. ulei de măsline; așezați scoici pe rând în tigaie, distanțând uniform; și gătiți până se rumenesc și cruste, 2 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați scoici calde pe platou, stropiți cu pansamentul rămas și serviți.