Salată de roșii și feta la grătar cu sos de lămâie
Salata de roșii și feta la grătar cu sos de lămâie-Caper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 227 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, felii de roșii, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie, Salată Italiană Tocată Cu Sos De Lămâie, și Salată de sparanghel, dovlecei și pâine la grătar cu pansament cu capere de măsline.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, combinați uleiul și sucul de lămâie într-un borcan mic și agitați energic.
Se amestecă caperele și pătrunjelul; pus deoparte.
Încălziți o oală mare cu apă ușor sărată până la fierbere. Aruncați fasolea verde și gătiți, neacoperită, 5 minute sau până când este crocantă.
Scurgeți, apoi clătiți imediat cu apă rece.
Tăiați Feta în 4 felii și lăsați-o deoparte să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Presărați feliile de roșii cu cimbru, sare și câteva măcinări de piper.
Așezați feliile de roșii în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut. Întoarceți și rumeniți cealaltă parte. Aranjați rucola pe 4 farfurii de salată.
Așezați câteva felii de roșii pe fiecare farfurie împreună cu o parte din fasolea verde. Înveliți Feta în firimiturile de pâine.
Adăugați uleiul în tigaie și rumeniți brânza pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați la plăcile de salată.
Stropiți pansamentul peste salate.