Salată de roșii și brânză de capră cu sos de slănină

Salată de roșii și brânză de capră cu sos de slănină
Salata de roșii și brânză de capră cu sos de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 112 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii de moștenire, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Salată De Roșii Heirloom Cu Hrean Și Brânză De Capră, Tartă cu brânză de capră cu crustă de cartofi cu salată de roșii Heirloom, și Tartă cu roșii și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați straturile de felii de roșii și următoarele 3 ingrediente uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
2
Stropiți salatele uniform cu sos de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Alegerea Ingredientului
4
Vă recomandăm să folosiți roșii heirloom, care sunt cultivate din semințele soiurilor de modă veche, datorită aromei lor corpolente și paletei orbitoare de culori. Acestea variază de la roșu la galben și de la verde la negru purpuriu. Căutați-le pe piețele fermierilor în lunile de vară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista