Salată de roșii prăjite

Salată de roșii prăjite
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în repertoriul dvs., Salata de roșii prăjite ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 148 de calorii. Pentru 1,02 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, salată boston, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de fasole verde și roșii cu sos de roșii prăjite, Friptură la grătar cu sos de roșii prăjite și creveți prăjiți, Salată de fasole neagră și orzo și Salată de gnocchi cu roșii prăjite .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Amesteca rosiile, ceapa, usturoiul, frunzele de busuioc, oregano si maghiranul intr-un vas de copt de 8x8 inch; se presară cu sare cușer și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
MaghiranMaghiran
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Stropiți cu ulei de măsline și oțet balsamic și amestecați ingredientele pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Se prăjește în cuptorul preîncălzit până când roșiile și ceapa sunt moi și sucurile devin maro și lipicioase, 20 până la 30 de minute. Lăsați deoparte să se răcească în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Așezați o frunză de salată Boston pe 6 farfurii de servire și presărați salată romană mărunțită peste fiecare frunză. Împărțiți amestecul cald de roșii prăjite în fiecare salată; top salate cu parmezan ras. Dacă mai rămân suc de roșii caramelizate în tigaie, puneți cu lingura peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Salată De UntSalată De Unt
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay Kumeu River Village cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kumeu River Village Chardonnay
Kumeu River Village Chardonnay
Acest vin a fost fermentat 25% în barici vechi de stejar francez și 75% în rezervoare de oțel inoxidabil, astfel încât stejarul are o influență foarte mică atât asupra nasului, cât și asupra gurii. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se manifeste frumos, cu arome vii de lămâie și lămâie și o aromă de cremene, minerală, cu note de smochine și piersici albe. Mijlocul de palat greu arată, de asemenea, o coacere a piersicilor, împreună cu o mineralitate acidă crocantă care conferă vinului o împrospătare. calitatea curățării. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine de băut cu pește și crustacee.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista