Salată de roșii la grătar, ardei gras și Portobello
Salata de roșii la grătar, ardei gras și Portobello este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 80 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, garnituri: lămâie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Portobello la grătar, ardei gras și sandvișuri cu brânză de capră, Salată de ardei gras, roșii, castraveți și pâine la grătar, și Gazpacho De Roșii La Grătar-Ardei Gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciuperci; rezervați pentru o altă utilizare.
Ciuperci la grătar, ardei grași și roșii, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 minute sau până când ardeii și roșiile arată vezicule și ciupercile sunt înnegrite, întorcându-se ocazional.
Așezați ardeii grași într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Curățați ardeii; scoateți și aruncați semințele. Cojiți roșiile. Tăiați ardeii, roșiile și ciupercile.
Se amestecă împreună legume la gratar, ceapa verde, și următoarele 8 Ingrediente. Acoperiți și răciți 1 oră.