Salată de roșii homar și moștenire

Salată de roșii homar și moștenire
Salata de roșii homar și moștenire ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.08 pe portie. O porție conține 218 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână m minculche, șalotă, roșii de moștenire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gazpacho cu roșii de moștenire cu homar, Salată de roșii Heirloom cu Granita de roșii, și Salată De Roșii Heirloom.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Plonjați homarii cu capul înainte și gătiți până la roșu aprins peste tot, aproximativ 10 minute. Folosind clești, transferați homarii într-un castron mare. Când este suficient de rece pentru a se descurca, răsuciți ghearele și spargeți-le peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți carnea cu gheare și articulație și tăiați carnea cu gheare în bucăți de 1 inch. Răsuciți cozile de homar. Cu un cuțit mare și greu, tăiați cozile pe jumătate pe lungime în centru. Scoateți și aruncați venele intestinale negre. Slăbiți carnea de coadă, dar lăsați-o în coajă. Acoperiți toată carnea de homar cu folie de plastic și dați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-o cratiță mică, combinați uleiul de măsline, busuiocul, șalota și boabele de piper și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 5 minute, apoi strecurați uleiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-un mini robot de bucătărie, curățați Roșia prune. Se strecoară piureul de roșii în uleiul de măsline. Se amestecă oțeturile balsamice și de vin roșu și se condimentează sosul de roșii cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Prune RoșiiPrune Roșii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Într-un castron mare, aruncați salata Boston, radicchio și mche cu gheara de homar și carnea de articulație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De UntSalată De Unt
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați toate, cu excepția a 2 linguri de sos de roșii și aruncați bine. Umpleți salata pe farfurii și aranjați pene de roșii alături. Completați fiecare salată cu o coadă de homar înjumătățită, tăiată cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Ungeți carnea de coadă cu sosul de roșii rezervat și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine Louis Michel et Fils Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Louis Michel et Fils Chablis
Louis Michel et Fils Chablis
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista