Salată de roșii de porumb prăjit și moștenire
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de roșii prăjită de porumb și moștenire. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.84 pe portie. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 107 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper măcinat, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Salată De Roșii Și Porumb La Grătar, Galette de roșii de porumb caramelizat și moștenire cu brânză de capră cu usturoi prăjit, și Salată de roșii și pepene verde cu vinetă de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Frecați urechile de porumb cu 2 lingurițe de ulei de măsline și presărați sare și piper negru; prăjiți urechile pe grătarul preîncălzit, rotind ocazional, până când boabele se rumenesc ușor, 10 până la 15 minute.
Așezați ardeiul gras roșu și galben pe grătar și prăjiți până când cojile sunt vezicule și ușor carbonizate, întorcându-se des, aproximativ 15 minute.
Scoateți porumbul și ardeii grași și lăsați să se răcească.
Tăiați miezurile din știuleți și puneți-le într-un castron mare. Cojiți piei din ardei grași, semințe și tăiați ardeii în bucăți de 1 inch; amestecați ardeii și porumbul împreună. Aruncați ușor cu roșii de moștenire, ceapă roșie și busuioc. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Chiar înainte de servire, amestecați salata verde și stropiți salata cu 2 linguri de ulei de măsline și oțet balsamic. Aruncați ușor pentru a acoperi cu pansament și condimentați cu sare și piper negru.