Salată de roșii de fasole verde și struguri cu vinetă Kalamata

Salata de fasole verde și roșii de struguri cu vinaigretă Kalamata este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 220 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, fasole, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată de roșii de fasole verde și struguri cu vinetă Kalamata, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, și Paste cu măsline Kalamatan și sos de roșii de struguri prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați măslinele, șalotele, sucul de lămâie, muștarul, pasta de hamsii, coaja de lămâie, cimbru și ardeiul roșu zdrobit uscat în procesor. Se amestecă până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei și amestecați până aproape neted. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Gatiti fasolea intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita doar pana cand este crocanta, aproximativ 4 minute.
Scurgere. Reîmprospătați fasolea sub apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie. (Vinaigreta și fasolea pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.)
Aruncați fasolea, roșiile și vinaigreta într-un castron mare pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.