Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei

Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei
Nevoie de o garnitură fără lactate? Salata de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din 'Kitchen Garden Cookbook ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână pesmet din pâine grosieră de țară, fasole, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde și roșii Cherry, Salată de fasole verde și roșii Cherry, și Salată De Fasole Verde Și Roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță plină cu trei sferturi de apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați fasolea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Scurgeți fasolea și scufundați-vă în apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți din nou.
5
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c). Pe o foaie de copt cu margini grele, aruncați firimiturile de pâine cu 1 1/2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de cimbru și 1 cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se presară ușor cu sare și se prăjește la cuptor, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-un castron mare, amestecați împreună restul de 2 linguri de ulei de măsline, oțetul, restul de 2 lingurițe de cimbru, cățelul de usturoi rămas și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați fasolea verde și ceară rezervată, roșiile cherry și ceapa roșie, condimentați cu piper și aruncați pentru a combina. Se amestecă firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Fasole De CearăFasole De Ceară
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
10
Transferați într-un platou și serviți.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista