Salată de Romaine și rucola cu semințe prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Romaine și rucola cu semințe prăjite. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, semințe de susan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de Romaine cu arahide picante și semințe de rodie, Salată De Romaine Și Rucola Cu Sos De Usturoi Prăjit, și Salată de rucola și Romaine cu nuci și vinetă de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate semințele într-o tigaie mică și grea.
Adăugați un vârf mare de sare. Gatiti la foc mic pana cand semintele de susan alb sunt aurii palide, amestecand ocazional, aproximativ 8 minute. Folosind masher de cartofi, apăsați amestecul în tigaie până când semințele de coriandru sunt zdrobite grosier.
Așezați sucul de lămâie și coaja într-un castron mic.
Bateți în ulei de măsline. Condimentați pansamentul cu sare și piper. (Semințele și pansamentul pot fi făcute cu 8 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Combinați romaina și rucola într-un castron mare.
Adăugați pansament și jumătate din semințe; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu semințele rămase și se servește.