Salată de Romaine la grătar portocaliu și albastru

Orange și albastru salata Romaine la gratar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 212 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, sare kosher și piper proaspăt crăpat, portocală de buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată de Romaine și brânză albastră la grătar, Salată de Romaine la grătar cu brânză albastră, și Salată de Romaine la grătar cu slănină și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Ungeți sulițele romaine cu puțin ulei de lămâie și condimentați cu sare și piper, după gust.
Puneți sulițele pe tigaia pentru grătar și gătiți, rotind o dată, până când apar urme de grătar și salata începe să se ofilească, aproximativ 2 minute în total. Scoateți imediat de pe grătar într-un platou de servire și presărați fiecare jumătate cu aproximativ 2 linguri de brânză albastră mărunțită.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați coaja și miezul din portocală. Îndepărtați cu grijă segmentele portocalii tăindu-le pe lungime de membrană, într-un castron. Strângeți sucul din membrană peste segmente și bateți încet în 2 linguri de ulei de lămâie până se combină. Se condimentează cu sare și piper, după gust, apoi se adaugă șalotele și se amestecă pentru a se combina.
Stropiți vinaigreta de citrice și secțiunile portocalii peste sulițele romaine la grătar și garnisiți cu brânza albastră rămasă.