Salată De Romaine La Grătar Cu Sos De Zară-Arpagic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de Romaine la grătar cu sos de zară-arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pansament cu arpagic, ciorchini de salată română, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Romaine și roșii la grătar cu slănină și sos de fermă de casă din zară, Inimi Romaine la grătar cu sos de mărar, și Salată de unt la grătar cu zară-pansament cu arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți frunzele exterioare dure ale ciorchinilor romani și aruncați-le; tăiați ciorchinii pe jumătate pe lungime, păstrând frunzele intacte. Curățați ceapa și tăiați-o pe jumătate pe verticală, păstrând intact miezul (capătul rădăcinii și partea superioară).
Tăiați fiecare jumătate în 4 pene.
Ungeți salata verde și ceapa uniform cu ulei de măsline.
Înveliți grătarul de gătit rece uniform cu spray de gătit și puneți-l pe grătar la foc mediu (300 până la 350).
Așezați pene de ceapă pe grătarul de gătit și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Îndepărtați pene de ceapă.
Așezați jumătățile de romaine, tăiați părțile în jos, pe grătarul de gătit. Grătar, fără capac pentru grătar, 2 până la 3 minute sau doar până se ofilesc.
Împărțiți salata la grătar, tăiați părțile în sus, uniform printre farfuriile de servire. Completați fiecare cu 1 pană de ceapă (separați-o în felii, dacă doriți) și stropiți cu sos de zară-arpagic.
Se presară uniform cu parmezan ras și sare și piper după gust.