Salată De Romaine La Grătar Cu Sos De Arpagic

Salata romaine la gratar cu sos de lapte bătut-ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul de arpagic, ciorchinii de salată romaine, brânza proaspăt parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Romaine La Grătar Cu Sos De Arpagic, Salată de Romaine și roșii la grătar cu slănină și sos de fermă de zară de casă, și Inimi Romaine la grătar cu sos de zară-mărar.
Instrucțiuni
Scoateți frunzele exterioare dure ale ciorchinilor romaine și aruncați; tăiați ciorchinii pe jumătate pe lungime, păstrând frunzele intacte. Cojiți ceapa și tăiați-o pe jumătate vertical, păstrând intact miezul (capătul rădăcinii și partea superioară).
Tăiați fiecare jumătate în 4 pene.
Ungeți salata verde și ceapa uniform cu ulei de măsline.
Înveliți grătarul de gătit rece uniform cu spray de gătit și așezați-l pe grătar la foc mediu (300 până la 350).
Puneți pene de ceapă pe grătarul de gătit și grătarul, acoperit cu capac de grătar, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Îndepărtați pene de ceapă.
Așezați jumătățile romaine, tăiați părțile în jos, pe grătarul de gătit. Grătar, fără capac de grătar, 2 până la 3 minute sau doar până la ofilire.
Împărțiți salata la grătar, tăiați părțile în sus, uniform între plăcile de servire. Topiți fiecare cu 1 pană de ceapă (separați-o în felii, dacă doriți) și stropiți cu sos de arpagic.
Se presară uniform cu parmezan ras și sare și piper după gust.