Salată De Romaine La Grătar Cu Sos De Arpagic

Salată De Romaine La Grătar Cu Sos De Arpagic
Salata romaine la gratar cu sos de lapte bătut-ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul de arpagic, ciorchinii de salată romaine, brânza proaspăt parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Romaine La Grătar Cu Sos De Arpagic, Salată de Romaine și roșii la grătar cu slănină și sos de fermă de zară de casă, și Inimi Romaine la grătar cu sos de zară-mărar.

Instrucțiuni

1
Scoateți frunzele exterioare dure ale ciorchinilor romaine și aruncați; tăiați ciorchinii pe jumătate pe lungime, păstrând frunzele intacte. Cojiți ceapa și tăiați-o pe jumătate vertical, păstrând intact miezul (capătul rădăcinii și partea superioară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Tăiați fiecare jumătate în 4 pene.
3
Ungeți salata verde și ceapa uniform cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Înveliți grătarul de gătit rece uniform cu spray de gătit și așezați-l pe grătar la foc mediu (300 până la 350).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Puneți pene de ceapă pe grătarul de gătit și grătarul, acoperit cu capac de grătar, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Îndepărtați pene de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Așezați jumătățile romaine, tăiați părțile în jos, pe grătarul de gătit. Grătar, fără capac de grătar, 2 până la 3 minute sau doar până la ofilire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Împărțiți salata la grătar, tăiați părțile în sus, uniform între plăcile de servire. Topiți fiecare cu 1 pană de ceapă (separați-o în felii, dacă doriți) și stropiți cu sos de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Se presară uniform cu parmezan ras și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
10
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista