Salată De Romaine La Grătar

Salata de Romaine la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 32 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. un amestec de piper, oțet balsamic, semințe de floarea soarelui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Rețete similare includ Salată Caesar la grătar / Romaine la grătar atât de bine!, Salată De Romaine La Grătar, și Salată De Romaine La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați inima romană pe jumătate pe lungime. Tăiați puțin capătul tulpinii, dacă doriți, dar asigurați–vă că nu tăiați prea mult-toate frunzele trebuie să rămână atașate.
Încălziți grătarul George Foreman sau o tigaie pentru grătar. Pulverizați-l ușor cu ulei de măsline, dacă este necesar. (Îți cunoști grătarul–dacă crezi că s-ar putea lipi, dă-i un spray rapid.) Odată ce este fierbinte, puneți o jumătate de romaine pe ea, două dacă se potrivesc. Închideți partea superioară a grătarului Foreman sau apăsați ușor salata în jos cu o spatulă dacă utilizați o tigaie pentru grătar. Gatiti aproximativ 2 sau 3 minute, pana cand salata verde a inceput sa se ofileasca si sa apara semnele de gratar; apoi, dacă utilizați o tigaie pentru grătar, întoarceți-o și grătiți încă 2 minute.
Așezați pe două farfurii, tăiate cu fața în sus și presărați fiecare cu 1/2 linguriță de oțet, 1/2 linguriță de semințe de floarea soarelui și piper negru proaspăt măcinat după gust.