Salată de ridiche Zingy

Salată de ridiche Zingy
Salata de ridiche Zingy este o fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de năsturel, oțet de vin, ridiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, Salată De Ton Zingy, și Salată nouă de cartofi Zingy.

Instrucțiuni

1
Segmentați portocalele peste un bol de salată, permițând segmentelor și oricărui suc să cadă în bol. Se amestecă oțetul, ceapa și ridichile, se adaugă niște condimente și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Împărțiți somonul afumat între 4 farfurii. Aruncați năsturelul prin amestecul de ridichi, apoi puneți o mână deasupra somonului, asigurându-vă că aveți puțin din toate pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Serviți cu orice sucuri din vasul turnat și niște pâine brună, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista