Salată de rață și Papaya verde în stil thailandez
Nevoie de o farfurie fără lactate și pescatarian? Salata de rață și verde-Papaya în stil thailandez ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1038 calorii. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți vermicelli de orez, creveți, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Papaya Verde În Stil Thailandez, Salată de Crab în stil thailandez în Papaya, și Som Tam (Salată De Papaya Verde Thailandeză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți orezul la foc moderat, aruncând, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Transferați orezul într-un mortar sau râșniță de condimente și lăsați să se răcească complet. Pound sau se macină la o pulbere.
Într-un mortar mare (sau robot de bucătărie), lăsați creveții uscați până când sunt măcinați grosier.
Adăugați usturoiul, chile și arahidele și lăsați grosolan.
Adăugați ambele zaharuri și lire într-o pastă.
Adăugați roșiile și lira pentru a le zdrobi grosier. Se amestecă sucul de lămâie și sosul de pește.
Într-un castron mare, aruncați papaya verde, morcov, șalotă, coriandru și frunze de mentă.
Adăugați sosul de roșii și aruncați bine.
Într-o cratiță cu apă clocotită, adăugați tăiței de orez scursi. Gatiti pana la doar al dente, aproximativ 30 de secunde.
Scurgeți și readuceți tăiței în cratiță. Umpleți cratița cu apă rece și rotiți.
Scurgeți și repetați de 3 ori pentru a preveni lipirea tăiței.
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare și ridicați-i de câteva ori pentru a elibera excesul de apă.
Încălziți o tigaie medie. Condimentați sânii de rață cu sare și adăugați-i în tigaia fierbinte, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat timp de 2 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți până când pielea este rumenită și crocantă, cu aproximativ 2 minute mai mult. Întoarceți rața și gătiți până la mediu-rar, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați rața pe o placă de sculptură pentru a se odihni timp de 5 minute. Tăiați subțire sânii de rață în cruce.
Adăugați tăiței de orez în salata verde de papaya și aruncați bine.
Transferați pe un platou. Aranjați feliile de rață deasupra.
Se presară cu pudra de orez prăjită și se servește.