Salată de Radicchio, Frisone și anghinare

Salată de Radicchio, Frisone și anghinare
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Radicchio, Frisincrume și salata de anghinare ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 178 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de vin alb, radicchio, frisincrume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Salată Frisee Și Radicchio, Frișcă tocată și salată Radicchio, și Salată Radicchio cu Frisee și mere.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din 1 jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă rece, apoi aruncați aceeași jumătate în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați tulpina de 1 anghinare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Tăiați centimetrul superior de anghinare cu un cuțit zimțat. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
4
Tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului de anghinare cu un cuțit ascuțit, apoi scoateți frunzele violete și scoateți sufocarea fuzzy cu un tăietor de pepene galben. Frecați suprafețele tăiate cu jumătatea de lămâie rămasă. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis rămase de la baza și părțile laterale ale anghinarei cu cuțit ascuțit, apoi frecați suprafețele tăiate cu aceeași jumătate de lămâie și aruncați anghinarea în apa acidulată. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Chiar înainte de servire, feliați anghinare subțiri de hârtie în cruce cu feliator. Aruncați imediat cu fris mie și radicchio într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți cu ulei și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se presară sare kosher și piper și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
Stropiți cu oțet (după gust) și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1
* Ingredientele pentru pansament pot fi amestecate împreună (în loc să fie aruncate în salată) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Verdele poate fi spălat și tăiat cu 1 zi înainte și răcit într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie umede.* Anghinarea poate fi tăiată (dar nu feliată) cu 2 ore înainte și păstrată în apă acidulată.* Disponibil pe piețele asiatice, unele magazine de vase și Uwajimaya (800-899-1928).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
VerziiVerzii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista