Salată de Radicchio, Frisone și anghinare
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Radicchio, Frisincrume și salata de anghinare ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 178 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de vin alb, radicchio, frisincrume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Salată Frisee Și Radicchio, Frișcă tocată și salată Radicchio, și Salată Radicchio cu Frisee și mere.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din 1 jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă rece, apoi aruncați aceeași jumătate în apă.
Tăiați tulpina de 1 anghinare și aruncați.
Tăiați centimetrul superior de anghinare cu un cuțit zimțat. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL.
Tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului de anghinare cu un cuțit ascuțit, apoi scoateți frunzele violete și scoateți sufocarea fuzzy cu un tăietor de pepene galben. Frecați suprafețele tăiate cu jumătatea de lămâie rămasă. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis rămase de la baza și părțile laterale ale anghinarei cu cuțit ascuțit, apoi frecați suprafețele tăiate cu aceeași jumătate de lămâie și aruncați anghinarea în apa acidulată. Repetați cu anghinarea rămasă.
Chiar înainte de servire, feliați anghinare subțiri de hârtie în cruce cu feliator. Aruncați imediat cu fris mie și radicchio într-un castron mare.
Stropiți cu ulei și aruncați.
Se presară sare kosher și piper și se aruncă.
Stropiți cu oțet (după gust) și aruncați din nou.
* Ingredientele pentru pansament pot fi amestecate împreună (în loc să fie aruncate în salată) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Verdele poate fi spălat și tăiat cu 1 zi înainte și răcit într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie umede.* Anghinarea poate fi tăiată (dar nu feliată) cu 2 ore înainte și păstrată în apă acidulată.* Disponibil pe piețele asiatice, unele magazine de vase și Uwajimaya (800-899-1928).