Salată de rachetă sălbatică (rucola) și parmezan

Racheta sălbatică (rucola) și salata de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 54 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână rucola, parmezan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este minunat. Încercați Salată De Rucola Sălbatică Cu Crutoane De Usturoi, Parmezan Ras Și L, Salată de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie, și Salată de rachetă sălbatică și porumb la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați rucola și coriandru împreună într-un bol mare de salată.
Stropiți amestecul de rucola cu suc de lămâie, ulei de măsline și oțet balsamic.
Se presară cu fulgi de ardei roșu și piper negru; aruncă din nou salata. Dacă doriți, adăugați mai mult suc de lămâie, ulei de măsline, oțet balsamic, fulgi de ardei roșu și piper negru după gust.
Presărați salata cu așchii de parmezan și aruncați din nou pentru a servi.