Salată de Quinoa Esquites cu Avocado

Salată de Quinoa Esquites cu Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Quinoa Esquites cu Avocado. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 463 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână avocado, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 8742 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Esquites (Salată Mexicană De Porumb) Pâine Prăjită Cu Avocado, Esquites (Salată Cremoasă De Porumb), și Esquites (Salată Mexicană De Porumb) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și quinoa la fierbere, reduceți focul și fierbeți, acoperite, până când quinoa este fragedă și a absorbit apa, aproximativ 15 minute, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să stea 5 minute, acoperită.Între timp, topiți untul într-o tigaie grea la foc mediu-mare, adăugați porumbul, aruncați și lăsați-l să stea gătit până se carbonizează, amestecați-l și lăsați-l să se încarce din nou, aproximativ 10-14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se amestecă totul și se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista