Salată de pătrunjel-Poblano cu carne de vită glazurată cu portocale
Salata de pătrunjel-Poblano cu carne de vită glazurată cu portocale este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 377 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.57 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet balsamic, ceapă, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de vită și spanac cu geamuri portocalii, Salată De Portocale, Pătrunjel Și Nucă, și Prăjită-Guacamole Poblano cu usturoi și pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Pregătiți carnea de vită: într-un vas de sticlă sau ceramică superficială, combinați oțetul, uleiul, usturoiul, coaja de portocală și zahărul. Frecați amestecul pe ambele părți ale fripturilor și lăsați la marinat la temperatura camerei cel puțin 15 minute sau până la 2 ore.
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Pregătiți salata: prăjiți poblanii direct peste o flacără de gaz sau sub pui de carne, întorcându-se, până când sunt ușor carbonizați peste tot; aveți grijă să nu ardeți prea mult din pielea lor subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Puneți chiles într-un castron mic, acoperiți cu folie de plastic și lăsați aburul timp de 5 minute. Lucrând peste castron, îndepărtați toate piei carbonizate și îndepărtați tulpinile și semințele. Strecurați orice sucuri poblano acumulate într-un bol mic curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați chilii în fâșii subțiri de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Într-un castron mare, combinați ardeii iute cu usturoiul, sucul de portocale, uleiul, oțetul, zahărul, coaja de portocală, chimenul și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Se amestecă orice sucuri de poblano rezervate și se lasă deoparte timp de 15 minute.
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul. Cojiți portocalele cu un cuțit ascuțit, având grijă să îndepărtați toată miezul alb amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
8
Condimentează carnea cu sare și piper. Grătați sau prăjiți fripturile timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc frumos, cruste și mediu - rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Lasă fripturile să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
10
Scoateți usturoiul din pansamentul din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați pătrunjelul și ceapa și aruncați bine. Mound salata pe 4 plăci mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Tăiați fripturile în felii subțiri și aranjați alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
13
Garnisiți cu secțiunile portocalii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
14
Recomandare de vin: alegeți un roșu cu aciditate suficientă pentru a face față citricelor crude și pătrunjelului ascuțit. O opțiune este o Barbera italiană, poate Michele Chiarlo Barbera d 'Asti din 1994 sau Bruno Giacosa Barbera d' Alba din 1993.