Salată de pătrunjel-Poblano cu carne de vită glazurată cu portocale

Salata de pătrunjel-Poblano cu carne de vită glazurată cu portocale este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 377 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.57 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet balsamic, ceapă, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de vită și spanac cu geamuri portocalii, Salată De Portocale, Pătrunjel Și Nucă, și Prăjită-Guacamole Poblano cu usturoi și pătrunjel.
Instrucțiuni
Pregătiți carnea de vită: într-un vas de sticlă sau ceramică superficială, combinați oțetul, uleiul, usturoiul, coaja de portocală și zahărul. Frecați amestecul pe ambele părți ale fripturilor și lăsați la marinat la temperatura camerei cel puțin 15 minute sau până la 2 ore.
Pregătiți salata: prăjiți poblanii direct peste o flacără de gaz sau sub pui de carne, întorcându-se, până când sunt ușor carbonizați peste tot; aveți grijă să nu ardeți prea mult din pielea lor subțire.
Puneți chiles într-un castron mic, acoperiți cu folie de plastic și lăsați aburul timp de 5 minute. Lucrând peste castron, îndepărtați toate piei carbonizate și îndepărtați tulpinile și semințele. Strecurați orice sucuri poblano acumulate într-un bol mic curat.
Tăiați chilii în fâșii subțiri de 2 inci.
Într-un castron mare, combinați ardeii iute cu usturoiul, sucul de portocale, uleiul, oțetul, zahărul, coaja de portocală, chimenul și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Se amestecă orice sucuri de poblano rezervate și se lasă deoparte timp de 15 minute.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul. Cojiți portocalele cu un cuțit ascuțit, având grijă să îndepărtați toată miezul alb amar.
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii.
Condimentează carnea cu sare și piper. Grătați sau prăjiți fripturile timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc frumos, cruste și mediu - rare.
Lasă fripturile să se odihnească 5 minute.
Scoateți usturoiul din pansamentul din castron.
Adăugați pătrunjelul și ceapa și aruncați bine. Mound salata pe 4 plăci mari.
Tăiați fripturile în felii subțiri și aranjați alături.
Garnisiți cu secțiunile portocalii și serviți.
Recomandare de vin: alegeți un roșu cu aciditate suficientă pentru a face față citricelor crude și pătrunjelului ascuțit. O opțiune este o Barbera italiană, poate Michele Chiarlo Barbera d 'Asti din 1994 sau Bruno Giacosa Barbera d' Alba din 1993.