Salată de pâine Tex-Mex cu pâine de porumb cu unt

Salată de pâine Tex-Mex cu pâine de porumb cu unt
Reteta Tex-Mex Cornbread salata cu lapte bătut Cornbread ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 40 minute. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 471 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec de făină de porumb auto-în creștere, lapte de unt fără grăsimi, sâmburi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui Tocată Tex-Mex, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Paste Tex Mex: Aromă Cremoasă De Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați avocado în jumătate. Scoateți pulpa în vasul de lucru al unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați Zara,uleiul de măsline, pudra de chile,chimenul, sarea și piperul. Pulsați până la neted, răzuind părțile după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Într-un castron mare, combinați spanacul și verdele de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați cantitatea dorită de pansament pe verdeață, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
5
Adăugați roșiile, brânza, fasolea, porumbul și pâinea de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Serviți imediat cu pansament suplimentar, dacă doriți.
7
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Pulverizați o tavă de copt de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de făină de porumb, zară și ou, amestecând până nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți până când un pick de lemn introdus în centru iese curat,15-20 de minute. Se răcește complet în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista