Salată de pâine cu ciuperci și ciuperci

Salată de pâine cu ciuperci și ciuperci
Salata de pâine cu ciuperci și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 98 cenți pe porție. O porție conține 327 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, oregano, cuburi rădăcină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Friptură de curcan cu umplutură de pâine cu ierburi și sos de măruntaie, Sos Giblet, și Sos Giblet.

Instrucțiuni

1
Se toacă ficatul și se transferă într-un castron mic; acoperiți și refrigerați. Aduceți bulion, gât, inimă și pipotă pentru a fierbe într-o cratiță mare și grea. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 1 oră. Se strecoară bulionul în castron mediu; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Scoateți carnea de pe gât; se pune într-un castron mic. Se toacă inima și pipota; se adaugă în castron cu carne de gât.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați ficat rezervat;saut până la fiert, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
6
Adăugați carne de gât tocată, inimă și pipotă, 1 1/2 căni de bulion rezervat și 1/4 cană de ulei. (Pansamentul se poate face cu 2 zile înainte; acoperiți și refrigerați pansamentul și orice bulion rămas separat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. Împărțiți cuburile de pâine între 2 foi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Stropiți 2 linguri de ulei peste pâine pe fiecare foaie; aruncați pentru a acoperi. Pâine prăjită la cuptor până se rumenesc, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați ciuperci, țelină, rădăcină de țelină, 1 lingură de pătrunjel și oregano în pâine. Aduceți pansamentul la foc mic; se ia de pe foc. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
CiuperciCiuperci
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
țelinățelină
PâinePâine
11
Se toarnă pansamentul peste amestecul de pâine; aruncă. Dacă doriți, stropiți bulionul rămas cu linguri peste amestecul de pâine pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
BulionBulion
12
Presărați pătrunjelul tocat rămas peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
13
Lăsați să stea cel puțin 10 minute și până la 1 oră.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista