Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați salata de pâine BLT. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 467 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rucola, pâine crustă, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de pâine BLT, Salată de pâine BLT, și Salată de pâine BLT.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înmuiați ceapa într-un castron cu apă rece în timp ce pregătiți salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lucrând în loturi, gătiți pancetta într-un singur strat într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a le scurge; rezervați picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați 1 lingură fiecare ulei de măsline și picături de pancetta într-un castron mic. Aruncați cu cuburile de pâine pe o foaie de copt și presărați cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper; se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți, amestecând o dată, până se prăjește ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scurgeți ceapa și tocați toate pancetta, cu excepția a 6 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați într-un castron mare cu roșiile, rucola, busuiocul, măslinele, pâinea, oțetul și restul de 3 linguri de ulei de măsline. Aruncați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Împărțiți salata între boluri. Acoperiți fiecare cu niște salată de ricotta și o bucată de pancetta rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta Salata
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat