Salată de Purslane, mentă și salată cu sos picant de iaurt

Nevoie de un garnitură fără gluten? Salata de Purslane, mentă și salată cu pansament picant de iaurt ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de purslane și tulpini fragede, mentă, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare includ Salată picantă de Purslane, roșii, castraveți, mentă și pătrunjel, Salata de fructe Melissa cu sos de menta-iaurt, și Salată De Roșii Purslane Cu Sos De Piersici Albe.
Instrucțiuni
Puneți purslane, salată de unt, frise, castraveți și mentă într-un castron mare de servire.
Presărați usturoiul cu sare, apoi amestecați-l într-o pastă cu partea plată a cuțitului unui bucătar. Răzuiește pasta într-un bol și bate cu ulei, iaurt și fulgi de chile.
Se toarnă pansamentul peste verdeață și se aruncă ușor, dar bine.
* Menta este mult mai puternică decât menta comună de magazin alimentar, cu frunze mai întunecate, mai alungite și tulpini violacee. Găsiți-l la magazinele alimentare bine aprovizionate (sau creșteți-vă propriile).