Salată de pui și spanac Tandoori

Salată de pui și spanac Tandoori
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui și spanac Tandoori. O porție conține 526 calorii, 44G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, chimen măcinat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată De Pui Tandoori, Salată De Pui Tandoori Tocată, și Tandoori la grătar-pui condimentat peste salată verde de Papaya.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați iaurtul, lămâia, usturoiul, boia de ardei, chimenul, coriandrul, cardamomul, nucșoara, cayenne, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți până se amestecă bine. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Tăiați puiul în bucăți de 1 1/2 inch. Se amestecă puiul în amestecul de iaurt. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Combinați anghinarea, ardeiul gras, castraveții, măslinele și ceapa într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți frunzele din crenguțele de oregano și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6
Adăugați oregano, suc de lămâie, ulei de măsline, sare și piper. Se amestecă pentru a combina. Acest lucru se poate face cu până la 2 ore în avans.Preîncălziți grătarul la grătare la foc mare și la grătar cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți puiul din marinată și filetați pe frigarui. După ce grătarul s-a preîncălzit la foc mare, mai mic la mediu-mare. Frigarui la grătar, întorcându-se o dată, aproximativ 4-5 minute pe side.To asamblați salata: aruncați spanacul cu cuscus perlat. Împărțiți amestecul uniform între 4 plăci. Împărțiți amestecul de legume și puiul la grătar uniform între cele patru farfurii. Se acoperă cu o stropire de feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
Cuscus IsraelianCuscus Israelian
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilinimi de anghinare, cantonateinimi de anghinare, cantonate1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)0Bucăți de caramele Heath Bar1 lingură miere, plus suplimentar pentru stropire1 lingură miere, plus suplimentar pentru stropire0Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1un castravete, decojit și tăiat cubulețeun castravete, decojit și tăiat cubulețe791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilO salată amestecată frunze, spălate și uscateO salată amestecată frunze, spălate și uscate2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1Oreos dublu umplutcoriandru măcinatcoriandru măcinat2Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutghimbir măcinat sau 1 lingură de ghimbir proaspăt rasghimbir măcinat sau 1 lingură de ghimbir proaspăt ras0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată4suc de jumătate de lămâiesuc de jumătate de lămâie791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline kalamata întregi, fără sâmburimăsline kalamata întregi, fără sâmburi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec3crenguțela 6 chifle de hamburger, împărțite, opționalla 6 chifle de hamburger, împărțite, opțional12 lingurițe de pudră de usturoilichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus perlat preparatcuscus perlat preparat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt grecesc simpluiaurt grecesc simplu23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa violet cubuleteceapa violet cubulete1fiecare dintr-un ardei gras roșu și verde, tocatfiecare dintr-un ardei gras roșu și verde, tocat1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4creveți și cu venesare și piper, după gustsare și piper, după gust5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de pui dezosat, fără pielepiept de pui dezosat, fără piele

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista