Salată de pui și năut cu sos de iaurt curry

Salată de pui și năut cu sos de iaurt curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de pui și năut cu pansament cu iaurt curry. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 714 calorii. Această rețetă servește 2. Un amestec de ceapă, năut, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Năut-salată de legume cu sos de iaurt Curry, Salată de năut și spanac cu sos de chimen și sos de iaurt, și Salată de năut Thailandez tocată cu sos de arahide Curry.

Instrucțiuni

1
Aduceți o tigaie cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pieptul de pui și puțină sare, apoi puneți capacul. Opriți focul și lăsați-l timp de 15 minute până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scurgeți, apoi tocați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, pudra de curry, sucul de lămâie, menta tocată și unele condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Aruncați puiul și nautul cu jumătate din pansament și condimentați. Aranjați pe 2 farfurii și împrăștiați peste roșii, ceapă, menta rămasă și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Stropiți orice pansament suplimentar deasupra.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate87
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista