Salată De Pui Vietnameză (Goi Ga)

Salată De Pui Vietnameză (Goi Ga)
Salata de pui Vietnameză (Goi Ga) ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. O porție conține 418 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pui, ghimbir, Gai ng 62 și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Pui Vietnameză, Salată De Pui Vietnameză, și Salată De Pui Vietnameză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Decaparea cepei roșii: curățați și tăiați subțire ceapa roșie; tocati fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2
Așezați ceapa feliată într-un bol, presărați cu zahăr brun și stropiți cu sucul de jumătate de lime. Aruncă bine. Pune deoparte. Prepararea pastei de ghimbir: curățați ghimbirul. Curățați rădăcina de ghimbir cu un cuțit de tocat și tocați-o mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați ghimbirul tocat într-un mini-blender, adăugând aproximativ 2 linguri (sau mai multe) de apă pentru un flux lin. Adunați aproximativ 2 lingurițe. Pune deoparte.Pregătirea puiului: aduceți la fierbere aproximativ 7 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ceapa prăjită. Se fierbe aproximativ 5 minute. Nu este încă necesar zahăr din cauza dulceaței naturale a cepei. Nu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați puiul întreg și coapsele de pui și toiagele în bulionul de ceapă. Gatiti aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Copane De PuiCopane De Pui
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Scoateți puii întregi din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lasă-le să se răcească puțin până le poți descurca fără disconfort. Faceți mai multe incizii diagonale adânci în toată carnea păsărilor.
8
Așezați bucățile de pui înapoi în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Adăugați o jumătate de daikon, ceapă întreagă, zahăr de rocă și sare de condimente de ciuperci. Aduceți la fierbere încă o dată și fierbeți încă 30 de minute până când ceapa întreagă și daikonul sunt moi și fragede.Se condimentează cu sare. Aduceți înapoi la fierbere, apoi coborâți imediat focul la fierbere ușoară. Gatiti inca 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ridiche DaikonRidiche Daikon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Scoateți bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
11
Lasă-le să se răcească puțin până le poți descurca fără disconfort. Tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Se presară cu 1/4 linguriță de piper negru. Puneți carnea deoparte pe un platou. Rezervați bulionul de pui pentru o altă rețetă (Vezi sfaturi).Arahide: într-un mortar și pistil, zdrobiți ușor alunele. Încă mai doriți să aveți bucăți vizibile de arahide pentru o crocantă texture.Gi sos (sos de salată): într-un castron, combinați restul de suc de lămâie, zahăr, sare, usturoi murat, pastă de ghimbir și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi MuratUsturoi Murat
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se amestecă bine.Timp de asamblare: într-un castron mare, combinați puiul mărunțit, chili Thailandez roșu, daikon mărunțit, șalotă prăjită uscată. varză mărunțită și ceapă roșie murată cu lichidul său de macerare. Când sunteți gata de servit, stropiți sosul gi (sos de salată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Thai ChiliThai Chili
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Adăugați toate ierburile tocate. Aruncă bine. Condimentați cu mai multă sare (dacă este necesar) și piperul negru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Presărați alunele (dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
16
Serviți cu puțin mui t (sare de chili) și NC mm (dacă este necesar) pe lateral. Sună-ți gașca imediat.Mănâncă cu bețișoare și bucură-te!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista