Salată De Pui Vietnameză (Goi Ga)
Salata de pui Vietnameză (Goi Ga) ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. O porție conține 418 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pui, ghimbir, Gai ng 62 și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Pui Vietnameză, Salată De Pui Vietnameză, și Salată De Pui Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Decaparea cepei roșii: curățați și tăiați subțire ceapa roșie; tocati fin.
Așezați ceapa feliată într-un bol, presărați cu zahăr brun și stropiți cu sucul de jumătate de lime. Aruncă bine. Pune deoparte. Prepararea pastei de ghimbir: curățați ghimbirul. Curățați rădăcina de ghimbir cu un cuțit de tocat și tocați-o mărunt.
Așezați ghimbirul tocat într-un mini-blender, adăugând aproximativ 2 linguri (sau mai multe) de apă pentru un flux lin. Adunați aproximativ 2 lingurițe. Pune deoparte.Pregătirea puiului: aduceți la fierbere aproximativ 7 litri de apă.
Adăugați ceapa prăjită. Se fierbe aproximativ 5 minute. Nu este încă necesar zahăr din cauza dulceaței naturale a cepei. Nu sare.
Adăugați puiul întreg și coapsele de pui și toiagele în bulionul de ceapă. Gatiti aproximativ 10-12 minute.
Scoateți puii întregi din oală.
Lasă-le să se răcească puțin până le poți descurca fără disconfort. Faceți mai multe incizii diagonale adânci în toată carnea păsărilor.
Așezați bucățile de pui înapoi în bulion.
Adăugați o jumătate de daikon, ceapă întreagă, zahăr de rocă și sare de condimente de ciuperci. Aduceți la fierbere încă o dată și fierbeți încă 30 de minute până când ceapa întreagă și daikonul sunt moi și fragede.Se condimentează cu sare. Aduceți înapoi la fierbere, apoi coborâți imediat focul la fierbere ușoară. Gatiti inca 10-12 minute.
Scoateți bucățile de pui.
Lasă-le să se răcească puțin până le poți descurca fără disconfort. Tăiați carnea.
Se presară cu 1/4 linguriță de piper negru. Puneți carnea deoparte pe un platou. Rezervați bulionul de pui pentru o altă rețetă (Vezi sfaturi).Arahide: într-un mortar și pistil, zdrobiți ușor alunele. Încă mai doriți să aveți bucăți vizibile de arahide pentru o crocantă texture.Gi sos (sos de salată): într-un castron, combinați restul de suc de lămâie, zahăr, sare, usturoi murat, pastă de ghimbir și sos de soia.
Se amestecă bine.Timp de asamblare: într-un castron mare, combinați puiul mărunțit, chili Thailandez roșu, daikon mărunțit, șalotă prăjită uscată. varză mărunțită și ceapă roșie murată cu lichidul său de macerare. Când sunteți gata de servit, stropiți sosul gi (sos de salată).
Adăugați toate ierburile tocate. Aruncă bine. Condimentați cu mai multă sare (dacă este necesar) și piperul negru rămas.
Presărați alunele (dacă doriți).
Serviți cu puțin mui t (sare de chili) și NC mm (dacă este necesar) pe lateral. Sună-ți gașca imediat.Mănâncă cu bețișoare și bucură-te!
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.