Salată de pui Thailandeză la grătar cu Mango și ghimbir
Salata de pui Thailandeză la grătar cu Mango și ghimbir necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 2,73 USD pe porție. O porție conține 213 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, frunze de mentă rupte, sos de pește thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Pulpe picante de pui la gratar cu ghimbir cu Mango Avocado Salsa, Salată De Pui Cu Ghimbir Thailandez, și Salată De Pui Cu Ghimbir Thailandez.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 4 ingrediente într-un bol și amestecați bine cu un bici. Puneți pansamentul deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
3
Pentru a pregăti salata, combinați 1 lingură de pansament și pui și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați puiul pe un grătar sau o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fulgi De Legume
5
Tăiați puiul în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6
Combinați puiul, mango, șalotă și ghimbir. Aruncați cu pansamentul rămas. Împărțiți salata verde uniform între 3 farfurii. Top salata verde cu salata de pui; se presara cu menta.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.