Salată De Pui Mediteraneană La Grătar

Salată De Pui Mediteraneană La Grătar
Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 24 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 25. Un amestec de ceapă, roșii cherry, sos de ardei prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată mediteraneană cu pui la grătar, Salată Mediteraneană De Pui La Grătar, și Salată De Pui Mediteraneană Cu Plante De Lămâie La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți feliile de pâine cu 1 lingură. pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3
Periați puiul cu 1 lingură. din pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Pui la grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F). Între timp, felii de pâine la grătar 1 min. sau până se prăjește ușor pe ambele părți, întorcându-se după 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Combinați roșiile, brânza și busuiocul. Aruncați spanacul cu ceapa și pansamentul rămas; lingura pe farfuria de servire. Se acoperă cu amestec de pui și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Se servește cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista