Salată De Pui Margarita La Grătar
Salata de pui Margarita la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 433 calorii, 32g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de mâncare salată verde, oțet de vin, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Margarita La Gratar, Piept De Pui Margarita La Gratar, și Pui Margarita La gratar cu sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Pentru a face pansament, într-un castron mic, amestecați amestecul de margarita, uleiul și oțetul cu sârmă până se omogenizează bine. Măsurați 1/4 cană de pansament pentru ungerea puiului; rezervați pansamentul rămas pentru servire.
Acoperiți și grătați puiul la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind și perindând ocazional cu 1/4 cană de pansament, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Tăiați puiul în felii. Într-un castron mare, aruncați salată verde, pui și căpșuni; împărțiți în 4 farfurii. Aranjați mango și avocado în jurul fiecărei salate.
Stropiți cu pansament rezervat.