Salată de pui la grătar cu sos Miso de susan

Salata de pui la gratar Wraps cu sos de susan Miso ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 144 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 coapse de pui, semințe de susan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată de pui cu sos de arahide-Miso, Salata de Tofu teriyaki la grătar se înfășoară cu pansament cremos de susan, și Salata de pui wraps ca P. F. Changs-salata verde wraps sunt delicioase și un aperitiv unic pe care mulți oameni se bucură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați apa, sosul de soia, zahărul brun, mirinul și usturoiul într-o pungă de congelator de 1 galon și agitați pentru a se amesteca bine.
Adăugați puiul, apoi sigilați punga, apăsând cât mai mult aer posibil.
Lăsați puiul să se marineze cel puțin 1 oră, sau de preferință peste noapte la frigider.
În timp ce puiul marinează, puneți castraveții într-un bol și presărați cu sarea. Aruncați pentru a acoperi uniform și lăsați-l să stea 30 de minute. Când castraveții au început să devină translucizi, apucați folosiți-vă mâinile pentru a stoarce cât mai multă apă posibil. Cu cât stoarceți mai multă apă, cu atât murăturile vor fi mai crocante.
Pentru a face sosul, adăugați miso, semințe de susan măcinate, suc de yuzu și apă într-un castron și amestecați pentru a combina.
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada. Obțineți un grătar de cărbune și grătați puiul, cu pielea în jos, până când pielea este maro aurie și crocantă. Dacă puiul începe să ardă, mutați-l în partea mai rece a grătarului. Răsturnați puiul și continuați să grătați până când puiul este gătit (165 grade F pe un termometru citit instantaneu).
Transferați puiul pe o tăietură și tocați-l în bucăți.
Pentru a face ambalajele de salată, cereți fiecărei persoane să apuce o frunză de salată și să adauge o lingură de pui la grătar. Se acoperă cu niște castraveți murați și se strecoară cu puțin sos miso de susan. Înfășurați și bucurați-vă!